top of page

Extra Services

Ontdek hier de aanvullende services die ik aanbied, waaronder het vastleggen van jouw producten of brand in professionele fotografie, alsook het creëren van doeltreffende advertenties. 

Elena koffie La Luz design

Product or in Person Photography

Als onderdeel van mijn uitgebreide diensten bied ik ook de mogelijkheid aan om foto's en video's te creëren voor jouw account, met een focus op boeiende reels en stories. Samen plannen we hier een moment voor in. Uiteraard kan je ook zelf input geven maar deze service is er om jou te ontlasten. Met veel liefde en passie sta ik garant voor unieke, opvallende content die jouw verhaal op de meest levendige manier vertelt.

SEO & Ads Service

Met SEO optimalisatie en advertenties plaatsen zorg ik ervoor dat je gemakkelijk gevonden wordt wanneer jouw publiek zoekt naar relevante termen. In een wereld vol concurrentie is SEO van onschatbare waarde; het vergemakkelijkt het vinden van jouw bedrijf. Houd er rekening mee dat de kosten voor Google en Meta ads variëren op basis van jouw doelen en vallen buiten de tarieven van La Luz. Samen gaan we voor die toppositie! 

Multilingual

Met trots ben ik drietalig opgevoed met Nederlands als moedertaal en vloeiend in het Engels & Spaans. Dit komt goed van pas, vooral omdat mijn klanten verspreid zijn over Vlaanderen, Nederland en Spanje. Dit stelt mij in staat om jouw publiek op de meest effectieve manier aan te spreken.

Liever alles in het Engels? Geen probleem! Ik ben flexibel en pas me moeiteloos aan - aan jouw stijl. 

Support 

Tijdens mijn openingsuren kun je altijd rekenen op mijn ondersteuning.

Als je iets met spoed nodig hebt, bereik je me gemakkelijk via e-mail of Whatsapp. Het ontlasten van jou staat bovenaan mijn prioriteitenlijst in

mijn job!

Don't be shy to say hi !

Heb je nog vragen of wil je even gezellig kletsen?

Neem gerust contact op via het formulier of stuur een mailtje naar elena@laluzdesign.be

Let's meet

bottom of page